"Med Skicka Lätt känner vi oss att paketen kommer fram i tid"
En framgångsrik blogg blev en naturlig ingång till e-handel för Sofia Vusir Jansson. Idag är hon stylist, driver livsstilsbloggen Mokkasin och webbshoppen mokkasin.com.

Mokkasin.com började som en barnbutik men säljer idag ett noga utvalt sortiment av hemprodukter, som textilier och almanackor. Webbshoppens mindre paket skickas med Brev Skicka Lätt.

– Mindre produkter och print i rör skickar vi otroligt mycket av, och eftersom de är ömtåliga så måste vi se till att de kommer fram välbehållna. När vi skickar med Brev Skicka Lätt så är vi säkra på att paketen kommer fram i gott skick, säger Sofia.

Bloggen med samma namn är en stor del av framgången, eftersom många av läsarna även är kunder.

Vi är unika med många produkter i Sverige och Europa. Anledningen är att vi går på egen magkänsla och att vi själv tycker om sakerna vi säljer, säger Sofia.

En bra köpupplevelse är en naturlig del i det genomtänkta konceptet. Speciella tygväskor som produkterna ligger i, och att paketen kommer fram i tid, uppskattas av kunderna. Kombinationen av ett tydligt koncept och snabba leveranser gör att mokkasin.com blivit skonat från returer och klagomål.

– Dessutom är det väldigt sällan det tar längre tid än en dag för paketen att komma fram. Jag tycker också om att det finns många och lättillgängliga utlämningsställen att välja på där man kan hämta ut paketet, säger Sofia.


Sofia Vusir Jansson - Grundare, Mokkasin

Så kombinerar du fysiskt och digitalt
Nå dina kunder i fysiska och digitala kanaler.
Läs mer
Stylelevel
"Leveranserna är väldigt snabba"
Läs kundcase
PostNord | Kontakta oss